tiistai 29. huhtikuuta 2008

139. Kwan: Late

Manninen

Ja heti toinen biisi perään Kwania. Alku kuulosti paremmalta mutta sitten alkaa miesääninen lauleskelu josta tulee inhotatvasti mieleen räppi. Musiikillisesti ”Late” on näistä kahdesta parempi. Täähän jopa vähän svengaa. Eniten tässä risoo noi räppi hommelit. Muutenhan tää melkein meniskin. Sanoitukset voisi olla hirveämmätkin, mutta ei edelleenkään mitään uskomatonta.

2 / 5


Matti

Ja toinen Kwani perään. Mutta ei tämä biisi nyt aivan surkea ole. Varsinkin Marikon laulamat osuudet kuulostavat oikein näteiltä ja tuo räppikin menee. Eikä tuo biisi nyt musiikiltakaan ihan surkea ole, tässä on sentään käytetty soittimia. Lopun kitaramelodia on nätti ja hieno tapa lopettaa kappale. Sanoitukset kai kertovat jostain. Vähän jäi hämäriksi. Eka lauletaan siitä, että maailmassa on välillä synkkää ja sitten taas räpeytellään siitä kun joku valehtelee selän takana. En muistanutkaan, että tämä Kwanin biisi oli näinkin hyvä. Paremmilla sanoituksilla ja vähemmällä hip-hop meiningillä olisi saanut paremmatkin pisteet.

3 / 5


Wille

Ja lisää. Oliskohan parempaa tälle kertaa. No ei sitten. Kyllä tuo naisen laulu vielä menee mutta miksi tuon äijän pitää räpäytellä. Ei ole minua varten tällainen. Kertosäkeestä tulee vähän Dido mieleen.

1,5 / 5


Ei kommentteja: