torstai 3. huhtikuuta 2008

153. Stratovarius: Hunting High And Low


Manninen


Hyvää: Maailman paras bändi Eläkeläiset on tehnyt kyseisestä biisistä Humpan nimeltä Miksei täällä humppa soi? Ja siitä syystä kyseistä kappaleen voi melkein kuunnella, tunnistamisesta johtuva hymynkare nousee kertosäkeessä huulille jne.

Huonoa: Kyseessä oleva kappale on paskaa. Stratovarius on minun ”Zen Cafeni”, bändi jonka musiikkia tuskin voi musiikiksi kutsua. Minulla oli muistikuva että kyseinen kappale olisi ollut parempi, mutta väärin muistettu. Tässä ärsyttää oikeastaan kaikki. Soitto kuulostaa siltä kuin soittimet olisi tiputettu portaissa alas ja kyseinen räminä nauhoitettu. Laulu on samaa tasoa, portaiden sijaan Kotipellon munille on vain päästetty sähköä aina kertosäkeen kohdalla. Sanoitukset ovat yliampuvia. Se tosin taitaa kuulua tähän tyylilajiin etten voi pahemmin kritisoida. Minuun ei ainakaan uppoa. Kaiken hyvän lisäksi Timo Kotipelto on ehkä maailman limaisin, hikisin, kusipäisin ja oksettavin mies. Timo Tolkkikin vaikuttaa niin kusipäältä että. Ei se että tyyppi on ruma, lihava ja hullu tarkoita automaattisesti sitä, että kyseessä olisi hieno mies. Tämä on kyllä järkyttävää, en minä tätä nyt näin surkeaksi muistanut. Puoli pistettä Eläkeläisbonusta, mutta ei tälle muuta voi antaa. Ekan kerran pysäytin cd-soittimen ennen kuin arvostelu oli valmis. Samaan tasoon menee räpin kanssa mutta minkäs teet.

½ / 5


Matti

Strato on melko tuttu bändi, koska veljeni ansiosta olen sitä joutunut kuulemaan . Tämä biisi on yksi heidän parhaimmistoaan. Tämä on tällainen menevä power metalli biisi. Laulu on kovaa ja korkealta ja mielestäni Kotipellolla on hyvä ääni ja hänen live esiintymisensäkin on komeaa katseltavaa. Sanoitukset eivät nyt ole kovin kummmoiset mutta ihan toimivat. Tällaisilla biiseillä se Stratovarius on ansainnut asemansa powerin huipulla.

5/5


Wille

Yksi Stratovariuksen tunnetuimmista ja onhan tämä omasta mielestänikin ihan parhaimmistoon kuuluva. Korkealta ja kovaa. Kertosäkeistö iskee täysillä. Kyllähän hevi on heviä, eikä Tolkin ja kumppaneiden tarvitse hävetä yhtään tämäntyyppisen musiikin keskuudessa. Loppua kohden biisin meno kasvaa vaan entisestään mutta pettymykseksi lopetetaan feidaukseen. Siitä en tykkää. Siksi ei aivan täysiä pisteitä voi antaa.

4½ / 5

5 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Vastalause! Kotipellon kusipäisyydestä en tosin tiedä, kun en tunne miestä, mutta oksettava se ei missään nimessä ole. Vaan aika hot. Kelpaisi minulle! :)

manninen kirjoitti...

Minä taas en koskisi pitkällä tikullakaan, mutta makunsa kullakin :)

Tiina kirjoitti...

Hyvä Manninen, niin justiinsa!
Ei nuo muut mitään tajua. ;D

(Viittaan siis lähinnä biisin musiikillisiin anteihin, en ota kantaa kenenkään limaisuuksiin, jos en kyllä hottiuteenkaan.)

Minja kirjoitti...

Mutta siitä musiikista en minäkään niin välitä. Sitä tässä kai alunperin piti arvostella eikä miehiä.. :)

manninen kirjoitti...

Niinhän sitä kai pitäisi, mutta eipä meikäkään malttanut olla arvostelematta... Kai se tulee niin luonnostaan :p