tiistai 8. huhtikuuta 2008

152. Sentenced: Killing Me, Killing You


Manninen


En ole ikinä pitänyt kyseisestä biisistä. Enkä bändiinkään ole tutustunut kuin parin biisin verran. Ja jostain syystä ei iske, siitäkin huolimatta että kyseessä on synkkää itsesääli rypemistä. Joku tässä vaan mättää, olisiko se taas tue englanninkieli, en tiedä. Mutta takaisin biisiin. Tämä nyt on vaan jotenkin niin helppo veto, ”tapa minut kun rakkautemme kuoli” ja ei sen enempää. Hohhoijaa. Onhan se vaikeata kun rakkaus kusee silmään, mutta eipä se tuska tästä välity, ainakaan minun korviini. Kill me, Kill me, Kill me ja vielä kerran Kill me. Kyllä meikäkin voi toistaa ukkomies, ukkomies, ukkomies, ukkomies... ja poikamiehenä sitä vaan pysytään. Soitto ja lauluääni eivät sentään ala ärsyttävään. Pohjakosketukselta vältytään, mutta siihen se jääkin.

1½ / 5


Matti

Tämäkin on tällainen melko tuttu biisi. Tällaista melodista heviä komialla mieslaululla. Rauhallinen perussäkeistö ja sitten rankempi kertsi. Koskettimet ovat vahvasti esillä. Laulu ilmeisesti kertoo suhteen päättymisestä. Oikein mukavan kuuloinen kappale, pitäisi kai joskus selvittää millaisia muita biisejä tämä Oulun ylpeys esittää.

4 / 5


Wille

Tämä on ensimmäinen Sentencediltä kuulemani biisi ja ihastuin tähän heti. Pitkään tämä olikin ainoa biisi jonka bändiltä tiesin. Tarttuva kertosäe ja melodia. Kyllä Sentenced on tämäntyyppisen musiikin parhaimpia esittäjiä. Sanoituksissa kai viitataan parisuhteeseen joka on kuolemassa. (Eikös kaikille suhteille niin käy?) Hyvin toimii tämä biisi. Kovasti tykkään tällaisesta. Muistan kuinka teini-ikäisenä (hirveä sana) en tajunnut että tässä lauletaan ihan vertauskuvallisesta tappamisesta. Nyt kun sen tajuan niin biisi on huomattavasti parempi.

4 / 5

Ei kommentteja: