torstai 17. huhtikuuta 2008

147. Firevision: Stars


Manninen


Tää nyt on tällaista jynkytystä. On tässä varmaan yritetty tehdä jotain tosi siistiä, mutta en voi sille mitään että mieleeni työntyy aina vain kuva hikisistä vartaloista yökerhon tanssilattialla. Sitten kun luin sanat netistä niin kuva voimistui yhä entisestään. Eli hiki haisee läpi ja pahasti. Menee toisesta korvasta sisään ja tulee toisesta ulos jättämättä minkäänlaista tunnejälkeä. Ei aiheuta mitään, ei edes ärsytystä. Niin samantekevää että välillä sitä pitää oikein miettiä että kuuluuko sieltä kuulokkeista oikeasti mitään.

1 / 5


Matti

Nimen perusteella luulin biisiä joksikin räpiksi mutta ei tämä ollut mitään räppiä. Jotain dancea tämä kai on ja olen kuullut kyllä kappaleen aiemminkin mutta en tiennyt tätä suomalaiseksi. Sanat ovat melko kököt, jonkinlainen rakkauslaulu siinä menee. Kertosäe jää päähän soimaan. Aika perusjunnaavaa danceahan tämä on mutta kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee.

3 / 5


Wille

Mikä tämä on? En ole koskaan kuullutkaan mistään Firevisionista. No kuunnellaanpas millaisesta musiikista on kyse. Danceahan tämä. Jumputtaa varmaan Corollan subbareista kylänraitilla hyvin. ”I can see the stars…” rivin hokeminen iskeytyy tajuntaan ärsyttävyydellään joten jo toisen kerran kuunneltuani tätä kappaletta niin tekisi mieli heittää tällä biisillä vesilintua mutta sehän olisi eläinrääkkäystä joten tyydyn sulkemaan soittimen. Luetaan nyt vielä sanat. Parempi kun en olisi lukenut. Olipas imelää. Yök.

1 / 5

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Miten sinne listalle on voinut päästä tämmöinen, mistä kukaan ei ole koskaan kuullutkaan?

Mistä te muuten kuuntelette nämä biisit aina? Radiostako? Onko multa mennyt jotain ihan ohi? Mikä on elämän tarkoitus?

Minja kirjoitti...

No olihan tämä joku pienoinen hitti jokunen vuosi sitten. Siinä videolla sellainen tyttö tanssii alusvaatteisillaan ja joku poika stalkkaa sitä ikkunan takana.

Huomautan, etten tosiaankaan siis pidä kappaleesta, mutta se on ikävästi jäänyt mieleen. :)

Wille kirjoitti...

Tiina: Olemme siis hommanneet nämä biisit ihan vaan tätä blogia varten. Ei mistään radiosta. Sanotaanko että helposti saatiin löydettyä biisit.

Minja: Youtubesta piti käydä oikein kattomassa se. Olenkohan minäkin nähnyt tuon joskus aikaisemminkin. Hmm...

Tiina kirjoitti...

Kävin kanssa kuuntelemassa/katsomassa sen youtubesta enkä muista ikinä kuulleeni...
Ei sillä, että harmittaisi.