torstai 17. huhtikuuta 2008

145. Dave Lindholm: Sitähän se kaikki on


Manninen


Lisää Davea ja niin pitääkin. Näissä biiseissä soi aito tunne ja elämänkokemus. Ja sitähän se kaikki on...valitettavasti.

4 / 5


Matti

Tämä Daven biisi on varsin saman tyylinen kuin edellinenkin. Alussa oleva alkusoitto on tylsä, mutta sitten kun biisin varsinainen osio lähtee niin se on hyvä. Rauhallista kitaransoittoa ja rummuttelua. Tämä on melkeempä herkempi biisi mitä edellinen Dave. Kertosäe kertoo oikeastaan kaiken biisistä: "Sitähän se kaikki on, rakkautta, rakkautta vaan." Ei tällaisia biisejä jaksais montaa kuunnella putkeen mutta tällaisena yksittäisenä kappaleena tämä on hyvä, vaikkakin pidän Pienestä ja hennosta otteesta enemmän.

4 / 5


Wille

Mahtava biisi. Vähän ehkä liian pitkä mutta kyllä tämän mielellään kuuntelee. Koko biisi on sanoituksissa sellaista huopaamista ja soutamista kuin oikeassakin parisuhteessa. ”Eiku, mutku”. Ja Dave osaa kyllä tulkita. Sävel on yksinkertainen mutta toimiva. Mies ja ääni. Voin kuvitella Daven jonnekin hämärän ja savuisen räkälän nurkkaan kitaran kanssa istumaan ja laulamaan tätä biisiä.

4 / 5

Ei kommentteja: