keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

149. Kolmas Nainen: Lautalla


Manninen


Lisää Kolmatta Naista ja meikä senkun pitää. Näissä on vaan jotain joka osuu. Tätäkään en ole kuullut kuin ehkä kerran radiosta, enkä silloinkaan tiennyt kenen biisistä on kyse, mutta parin kuuntelun jälkeen hyräilen mukana ja kohta alan jo laulamaan. Kikkailematonta soittoa ja yksinkertaisia sanoituksia. Ei mitään miksi pitäisi repiä pelihousunsa, mutta silti niitä olen kovaa kyytiä repimässä. Älkää kysykö miksi, ei meikä itsekkään tiedä.

4 / 5


Matti

Tämä Kolmannen Naisen kappale on kyllä ihan uusi tuttavuus. Mutta melkolailla samantyyliseltä tämä kuulostaa kuin nuo muutkin Kolmannen Naisen kappaleet. Laulu on taas tylsän kuuloinen. Sanoitukset on menneiden muistelua ja rypemistä ihan toimivat. Mutta tuo lauluääni on niin tylsä, että se pilaa koko kappaleen.

2 / 5


Wille

Mielenkiinnolla odotin tätä biisiä kun aikaisemmat Kolmannen Naisen kappaleet ovat olleet hyviä. Tätä en ennen ollut edes kuullut. Alkaa ihan lupaavasti. Yksinkertainen sävel yhdistettynä Hanhiniemen aikuisen miehen ääneen. Mutta sitten. Biisi ei kehity mihinkään suuntaan ja sanoituksetkin ovat niin perustavaraa että nekään ei erityisemmin iske. Tuntuu että kappale vain pyörii samaa rataa. Olen pettynyt. Odotin kyllä parempaa.

2 / 5


Ei kommentteja: