tiistai 5. helmikuuta 2008

188. Don Huonot - Sininen yö

Manninen

Don Huonojen tuotantoon en ole myöskään hittejä lukuun ottamatta tutustunut. ”Sinisestä yöstä” tulee musiikillisesti mieleen Egotrippi. Sanat ovat lyyrisemmät, kuin suomi rock/popissa yleensä. Sanat onkin näköjään kirjoittanut Mika Waltari. Ensikuuntelulla tuli mieleen että tässähän on juuri tällainen peruskiva keskitason biisi, mutta kun tätä alkaa enemmän kuuntelemaan niin huomaan jopa pitäväni tästä. Jos nyt nopeasti sanoisin lyriikoista jotain, niin ne ensi näkemältä käsittelevät kulkuriluonteen kaipausta toisen ihmisen luokse, kun ainoa koti on edessä avautuva tie ja alla savuavat kiskot. Alakuloista lohduttomuutta. Asioita joita ei voi, eikä välttämättä edes halua, muuttaa, mutta silti joskus miettii että olisipa kaikki toisin. Hyvä pelinavaus Don Huonoilta.

4 / 5

Matti

Don Huonot on minulle melkolailla tuntematon bändi. Toki olen kuullut sinkkubiisejä silloin kun bändi
oli huipulla mutta en ole ikinä paremmin tutustunut bändiin. Tämä biisi edustaa herkempää puolta Don Huonoilta. Ei tämä mikään kovin huono biisi ole. Musiikki on pääasiasiallisesti akustista ja laulajan ääni kuulostaa ihan mukavalta. Sanoista vaan ei oikein tahdo saada kiinni. Se tässä onkin vikana kappale on jees mutta kun biisiin ei saa kunnon tarttumapintaa eikä sanoituksiin pysty samaistumaan niin se laskee kuuntelunautintoa.

3/5

Wille

Eipä Don Huonojakaan ole tullut paljon kuultua. Ja tämän jälkeen ei oikeastaan edes kiinnostakaan. Pidän kyllä rauhallisista kappaleistakin mutta tämä ei jotenkin ollut mieleeni. Jos oikein luin jostain netistä niin sanat olisi Mika Waltarin käsialaa. No olihan ne ihan kivat. Biisi oli jotenkin sellainen ettei se mieleen jää. Ei huono, ei hyvä. Keskinkertainen.

2,5 / 5

Ei kommentteja: