torstai 21. helmikuuta 2008

177. Sonata Arctica: Victoria's Secret


Manninen


No jopas. Kikkeliheviähän se siinä. Ja kyllä tämä varmaan saa kikkelin heilumaan, ei tosin minun kikkeliäni. Jotenkin tämäntyylinen musiikki ei ole ikinä iskenyt minuun. (Ja ei, tämä ei johdu siitä että sinä, Wille, tykkäät tämäntyylisestä musiikista) Tämä vaan tuntuu yli- dramaattiselta ja ampuvalta. Jotenkin vaan aina tällaista kuunnellessani tulee mieleen kysymys; Eikö vähempikin riitäisi? Eikä minuun oikeastaan ikinä ole pahemmin iskenyt korkeat miesäänetkään. Matalalentoa sen olla pitää. Muistaakseni joistakin Sonatan biiseistä olen jopa tykännyt, mutta tämä ei ole yksi niistä. Koko biisi on vähän niin kuin Victoria's Secret muotishow; yllätyksetöntä poseeraamista. Tästäkin huolimatta meikä kyllä mieluummin katselee sitä kuin kuuntelee tätä.

2 / 5



Matti

Jos tuo edellinen oli hidas niin tästä sitten löytyy sitä nopeutta. Sonatahan on tyyliltään power metallia ja tämä on kyllä korkealta ja kovaa. Sanoitukset kertovat tytöstä, joka pakenee kai kotoa tai jostain eikä mistään alusvaatteista kuten voisi päätellä biisin nimestä. Nyt tuli vaikeuksia kun pitää miettiä miten antaa pisteitä. Periaatteesta en anna puolosia niin nyt pitää miettiä onko tämä kolmen vai neljän pisteen suoritus. Sonatalla on parempiakin biisejä kuin tämä mutta kyllä tätäkin ihan mielellään kuuntelee. No menkööt nyt neljä pojoa.

4 / 5



Wille


No nyt päästiin asiaan. Sonata Arctica on yksi lempibändeistäni. Tämä kuuluu bändin menevämpään osastoon jotka toimii keikoilla oikein hyvin. Eihän tästä mitään moittimista keksi. Kosketin soolokin kun biisin keskeltä löytyy niin kaikkihan tässä on kohdallaan. Tuttua ja turvallista Sonata Arcticaa ja Kakon ääneen ei voi kyllästyä. Sanoituksetkin ovat ihan kelvolliset. Pahinhan näitä omia suosikkeja on arvostella. Annetaan nyt vaikka puolta pistettä vajaat täydet koska Sonatalta löytyy vielä parempiakin biisejä.

4½ / 5

3 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Mites nyt suu pannaan ku meikällä ei ole tulevia biisejä ja herrat ovat Karstulassa? Minä vaan kysyn??

Wille kirjoitti...

Pannaan vaikka siten että huomenna täältä lähetetään sulle jossain välissä. Meillä on kyllä biisit.

manninen kirjoitti...

Meikä saattaa lähteä leffaan tässä illan kuluessa, mutta katsotaan jos keretään...