keskiviikko 6. helmikuuta 2008

185. Apulanta - Hallaa

Manninen

Apulantakin kuuluu suomen legendaarisimpiin bändeihin, siltikään en ole ikinä kunnolla kuunnellut Toni Wirtasen ja kumppaneiden musisointia. Ei ”Hallaa” kuitenkaan ihan ensimmäinen bändin biisi ole. Apulanta on lähinnä aina edustanut sitä keskitasoa. Ei saa taivaitani aukeamaan, mutta ei kyllä pahemmin ärsytäkään. Nyt tehokuuntelussa oleva biisi edustaa juuri sitä keskitasoa. Lyriikat käsittelevät jälleen sitä rakastamisen vaikeutta ”Hallaa sinun vieressä” niin kuin Wirtanen laulaa. Mukaan on mahtunut pari sanallisesti hienoa kohtaa, mutta ei mitään mitä ei olisi käsitelty niin monesti ennenkin. Kyllä tämän nyt kuuntelee kerran tai pari, mutta ei mitään erikoista kuitenkaan.

3/5


Matti

Apulanta on myös sellainen bändi, jolta tietää suunnilleen hitit. Tätä biisiä en ainakaan muista kuulleeni aiemmin. Tämä on näköjään siltä levyltä jolla kappaleet olivat muodossa 01, 02, jne. Tämä biisi olisi siis 08. Tälläistä uudempaa punk rokkiahan tämä biisi on musiikillisesti. Wirtasen äänikin on sellainen karhea tässä verrattuna uudempiin biiseihih. Kyllä tätä ihan kuuntelee. Lyriikat jäi minulle etäisiksi ja hämäriksi. Biisistä on myös hämärä spallet frankestein videokin.

3/5

Wille

Apulantaa inhosin joskus mutta ajan myötä olen oppinut jopa tykkäämään siitä. Tämä kylläkin on jotenkin tylsä biisi. Ei mitään oikein mikä jäisi mieleen. Sanoituksiin en oikein jaksanut keskittyä. Onkohan niissä jotain järkevää sanottavaa? Musiikki kylläkin on sellaista kivaa perusräimettä. Tällaiset biisit onkin vaikeimpia arvostella kun ei tiedä oikein tykkääkö vai ei.

3/5

1 kommentti:

manninen kirjoitti...

Se musavideo oli kyllä karu. Siitä johtuen annankin tälle kappaleelle yhden moraalisen lisäpisteen.