torstai 31. tammikuuta 2008

189. Eppu Normaali: Pimeyden tango


Manninen


Eppu Normaalin minäkin tunnen. Monesti olen kuunnellut ”repullinen hittejä” kokoelmaa c-kasetilta. Myös ”Pimeyden tango” löytyy sieltä, mutta siltikään minulla ei ollut kovinkaan vahvoja muistikuvia kyseisestä kipaleesta, sanojakaan en olisi osannut laulaa. Ei siis biisi tehnyt kovin suurta vaikutusta silloin. Entäs nyt sitten kun kyseinen ralli on tehokuuntelussa; onko mielipide muuttunut. Eipä juuri. Ihan kiva biisi. Ei kuulu Eppujen parhaimmistoon, muttei ole huonokaan. Tulee paremmin oikeuksiinsa yksittäisenä biisinä kuin muiden Eppu-hittien seassa. Sanoitukset perinteistä mies kaipaa naista osastoa. Elikkä toimii.

3 ½ / 5


Matti

Vähän tuntemattomampi Eppujen biisi. Itse tykkään epuista mutta tämä biisi ei oikein iskenyt. Kertosäe on ihan mukava mutta kuulostaa liikaa perus epuilta. Lyriikat ova ihan jees. Tämä on tasapaksu biisi ei tästä edes oikein osaa kertoakaan mitään. Meilummin kuuntelen Epuilta muita biisejä. Levyllä muiden seassa tämä voisi toimia paremmin mutta ei näin yksinään.

3 / 5


Wille

Tätä Eppujen biisiä en aiemmin ollut kuullutkaan. Muutenkin Eppujen kuuntelu on jäänyt harmittavan vähäiseksi. Biisi alkaa kuin iskelmätango mutta kyllä meno siitä nopeasti muuttuu tutun normaaliksi Eppu biisiksi. Sanat ovat sopivan melankoliset mutta silti niissä pieni toivon vire välkähtää, mutta tosiaan ”siihen asti pimeässä kaipaan sua”. Sellainen perus suomirock kappale. Kivaa ja helppoa kuunneltavaa.

3,5 / 5

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Pimeyden tango tuntemattomampi Eppujen biisi? :O
Tunnen taas itseni tosi vanhaksi...

manninen kirjoitti...

Tai sitten se johtuu vaan siitä ettei me tiedetä musiikista oikeasti mitään...

Minja kirjoitti...

Meinasin tulla ihmettelmään kuinka Pimeyden tango voi olla tuntematon.. mutta Tiina ehti näemmä ensin. :D Onko tämä nyt se sukupolvien välinen kuilu?

Itse muuten tykkään kovasti juuri siitä biisistä, vaikken mikään Eppu-fani muuten erityisesti olekaan.

Wille kirjoitti...

Kuilu tai ei niin hyvä että nyt kuulin senkin biisin. Ei huono.