tiistai 19. helmikuuta 2008

180. Tehosekoitin: Kaikki nuoret tyypit


Manninen


Jo toinen kappale Tehosekoitinta tulee vastaan listalla ja eipä se siitä paljoa ole muuttunut. Tämä on tälläistä harmitonta rallattelua. Kuuntelua kestää kuitenkin paremmin kuin ”Asfaltti polttaa”. Kertoo kuinka siistiä ja coolia on olla nuori. Itseeni tällainen habitus ei oikein iske, johtuen varmaan siitä etten ole ikinä ollut siististicool ja nuorikin vain iällisesti. Silti tässä Tehosekoilussa on jotain mieltä lämmittävää ja mukaansa tempaavaa. Hyvällä tavalla helppoa

4 / 5


Matti


Toinen biisi Tehosekoittimelta ja tätä en ole muistaakseni aiemmin edes kuullut. Tämä on tällaista perus suomirokkia, ei mitään hirveen omaperäistä mutta menee kuitenkin. Sanoitukset ovat yllättävänkin hyvät ja kertovat siitä miten nuoret haluavat olla jotain suurta. Taas tällainen perus kolmen pojon biisi eli ihan hyvä mutta joku siinä on ettei kiinnosta enempää. Näitä tuntuu riittävän.

3 / 5



Wille


Jokohan nyt olisi parempaa Tehosekoitinta kuin viimeksi? No eipä kyllä tämäkään biisi paljon vakuuttanut minua. Periaatteessa ihan kuunneltavaa rockia mutta joku tässä tökkii. En osaa sanoa mikä. Ehkä kaikki nuoret tyypit ei sitten tahdokaan mennä sekaisin Tehosekoittimesta. Jään vielä odottamaan jos vastaan tulisi joku oikeasti hyvä Tehosekoitin biisi. Ei kovin lupaavalta vielä vaikuta.

2 / 5

1 kommentti:

Minja kirjoitti...

Te ette vaan ymmärrä hyvän musiikin päälle. ;)
Tehosekoitin saisi minulta kyllä täydet viisi pistettä tälläkin biisillä.