tiistai 12. helmikuuta 2008

184. Absoluuttinen nollapiste: Eräät tulevat juosten

Manninen


Absoluuttisesta nollapisteestä olen kuullut aina paljon hyvää. Biiseihin en tietenkään ole tutustunut, mutta ainakin ”Eräät tulevat juosten” kappaletta kuunnellessa tulee mielen kysymys -Miksi helvetissä en? Musiikillisesti kappale on hauskaa kuunneltavaa. Letkeää soitantaa jota kuuntelee mielellään. Lyriikoilla on sitten enemmän sanottavaa. Käsittelyssä on sota ja sen pitkäaikaisemmat vaikutukset. Tyylistä ja koukuista tulee hetkellisesti mieleen YUP. Erittäin miellyttävä kuuntelukokemus. Jälleen yksi bändi johon olisi mielenkiintoista tutustua paremminkin.


4 ½ / 5



Matti


Absoluuttiselta Nollapisteeltä en tiennyt muuta kappaletta kuin "Joni palaa karrelle", joka on jotain niiden ensimmäisiä demoja kai. Eli käytännössä tämä bändi on minulle ihan tuntematon. Biisi on mukavan soljuva poppi kappale. Vaikka musiikki on pirteää niin ei tämä kuulosta edes yhtään tekopirteältä. Sanoitukset käsittelevät vallankumousta, sotaa ja ruttoa, vähän oli hämärää en kyllä oikein tajunnut niitä. Kyllä tämän biisin perusteella voisi joskus jopa kuunnella lisääkin Absoluuttista Nollapistettä.


3 / 5



Wille


Absoluuttista nollapistettä en ollutkaan kuullut kuin yhden kappaleen (Joni palaa karrelle) verran ja sen perusteella ei oikein odotuksia osannut tälle biisille asettamaan. Olikin jo korkea aika tutustua vähän tähän kulttibändiin. Mutta sitten itse asiaan eli kappaleeseen. Kevyttä akustista rockia, melkein voisi jopa sanoa iskelmäksi. Jotenkin hyvin raikasta musiikkia. Sanoitukset ovat hyvät vaikken oikein punaista lankaa niistä löytänytkään. Vallankumoksesta, sodasta ja jostain sellaisesta siinä ainakin lauletaan. Ehkä ne ovatkin niin viisaat sanoitukset että tällaiselta tavalliselta pulliaiselta menevat ohi. (Tai sitten en vain jaksanut keskittyä tulkitsemaan niitä sen enempää.) Tykkäsin silti. Yllättävän hyvä kappale. Minähän tykkäsin tästä. Pitää varmaan tutustua Absoluuttiseen nollapisteeseen enemmänkin.


4 / 5


Ei kommentteja: