tiistai 19. helmikuuta 2008

179. Suburban Tribe: Frozen Ashes


Manninen


Eipä oikein iske tällainen heruttelu. Kyllähän tässä selvästi jotain yritetään, mutta eih niin millään... Sanoissakin on yritetty hakea jotain komeaa ja moniselitteitä, mutta eipä siinäkään ole onnistuttu. Kuulostaa muka elämää suuremmalta, mutta on oikeasti pienenpää kuin muurahainen. Lauluäänikään ei oikein miellytä. Sanalla sanoen melkoisen tylsä biisi. Ei tässä nyt ihan syvimmissä pohjamudissa möyrytä, mutta sanotaanko että soratiellä kontillaan.

2 / 5



Matti


Suburban Tribe on minulla vähän tuntemattomampi bändi. Muutaman biisin tiedän ja sen, että Janne Joutseniemi oli aikaisemmin legeendaarisessa Stonessa, jolta en sitten tiedäkään biisejä, mutta joka tulee vastaan jos vähänkin tutkii suomiheviä. Mutta se siitä ja takaisin tähän biisiin. Tämä biisi on jotain rokkia, koskettimet ovat melko vahvasti esillä. Laulajalla on persoonallinen ääni. Biisi kai kertoo asioiden taakse jättämisestä, ei tässä ihmeeliset sanoitukset kyllä ole. Biisiin tehty video on hienon poliisiteemainen. Tämä on itseasiassa varsin hyvä biisi. Tätä kuuntelee ihan mielellään.

4/5


Wille

Suburban Tribe on jäänyt todella vähälle kuunnellulle vaikka bändin jäsenten nimiin olenkin monessa yhteydessä törmännyt. Aika tasapaksu biisi tämä ainakin on. Ei oikein mitään jää mieleen. Kyllä tämä nyt taustalla mukavasti menee ja varmaan, jos enemmän kuuntelisin, niin voisin jopa ihastua enemmänkin. Onhan tämä kuitenkin sellaista kaihoisaa musiikkia josta pidän. Vähän tulee mieleen Charon, Sentenced tai To/Die/For.

3 / 5

Ei kommentteja: