torstai 14. helmikuuta 2008

181. Tyrävyö: Surua ja tuskaa

Manninen

”Katsokaa kaikki sain isältä markan, mitähän tällä keksisin tehdä? Nyt tiedän teen biisin ja kerron siinä tosi koskettavasti kuinka rakkaus on petollista ja vaikeaa. Sekaan heitän Jeesus-vertauskuvia ja upottaa kaikki munattomimpaan soitinkuvioon mitä olen ikinä kuullut. Nimeksi laitan Kipua ja tuskaa, koska niitä tunttee kun rakkaus satuttaa”

1 / 5



Matti

Tyrävyö on minulle on muuten tuntematon bändi, mitä nyt nimen olen joskus kuullut. Yhtään biisiä en olisi osannut sanoa bändiltä. Tämä biisi on mukavan menevää punk rokkia. Laulajan äänestä tulee vähän mieleen Apulanta. Biisi kertoo kai siitä, että jossain vaiheessa suhteessa tulee vastaan kipua ja tuskaa. Ei mitään kovin omaperäistä tai nerokasta mutta ihan toimivaa kuitenkin. Vaikka tämä biisi on ihan tälläinen perusrallatus niin tämä toimii. Tätä kuuntelee ihan mielellään.

4 / 5


Wille

Sain levyn jolla tämä biisi on yläpuolella arvostelevan tyypin kaverilta samassa levykasassa missä tuli lähinnä itselleni lähellä sydäntä olevaa power metalia. Aluksi luulin että kyseessä on jotain Uniklubi tasoista (eli huonoa) teinipunkrockia ja sitähän se olikin tavallaan mutta joku siinä viehättää sen verran että silloin tällöin huomaan levyn laittavani soimaan. Ei mitään mitä ei olisi ennenkin kuultu mutta sellaista "ihan kivaa" musiikkia. Vaikka jotain siinä olisi saanut lisää olla mutta ei tämä näinkään häiritse. Laulajan ääni on aika sopiva tällaiseen musiikkiin.

P.S. Veikkaan että Manninen tyrmää tämän täysin.

3 / 5

2 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Arvasin oikein!

manninen kirjoitti...

Kerrankin kaikki melkein erimieltä...