keskiviikko 27. helmikuuta 2008

176. The Rasmus: Rakkauslaulu


Manninen


Heti kättelyssä voin sanoa että kyseinen biisi on kuulemistani Rasmuksen biiseistä paras. Syynä tähän on se ettei tämä muistuta juurikaan Rasmuksen muita biisejä. (ainakaan suomenkielisiä vetoja tuskin tätä enempää on, tai ei ainakaan montaa) Tämä on tällainen harmiton hassuttelu. Kieliposkessa tehty, tahallisen naiivi rakkaushoilotus. Ei tätä montaa kertaa jaksa kuunnella, mutta kerran paristi huvittaa. Eli paras siirtyä seuraavaan biisiin ennen kuin mieli muuttuu.

3 / 5


Matti

Jahaas Rasmukselta on sitten vuorossa suomenkielinen biisi, joka on itseasiassa ainoa kehu tälle biisille. Tämä on tällainen vitsi biisi. Soitto ja laulu ovat surkeaa. Tällä biisillä ei ole mitään asiaa tänne. Sinkun b-puoleksi se on ihan hyvä. Eka kerralla kuunneltuna biisi meni ihan vitsinä mutta useamman kerran kuunneltuna se vaan häiritsee eikä tätä enää halua edes kuunnella.

1 / 5


Wille

Paras biisi ikinä. Hyvin laulettu ja taidokkaasti soitettu laulu rakkaudesta. No ei nyt oikeesti! Vitsillä tehty hirveä renkutus. Tahallaan soitettu huonosti ja laulettu V****maisella äänellä. Ensimmäisellä kerralla nauratti mutta jatkossa vaan alkoi ketuttamaan. Jos rakkauslaulua haluatte kuunnella niin kuunnelkaa Juliet Jonesin Sydämen Rakkauslaulua. Se on oikeasti hyvä.

½ / 5

Ei kommentteja: