keskiviikko 6. helmikuuta 2008

186. CMX - Matti

Manninen

Kun katselin tätä top 200 listaa niin silmään pisti yksi seikka, se että sinen on kerääntynyt puolet CMX:n tuotannosta. Itsehän en valita, mutta tulee vain hetkittäin mieleen että olisiko kyseessä hieman yliarvostettu bändi. No oli miten oli, itse kuitenkin pidän A.W. Yrjänän hengentuotteista, jopa niinkin paljon että uskallaudun tituleerata itseni jopa jonkintasoiseksi faniksi. Positiivista oli myös huomata että mukaan on mahtunut myös tämä veto yhtyeen Punk vuosilta. Punkki on aina iloinen asia, eikä ”Matti” tee tässäkään poikkeusta. Kaikki on mukana: yksinkertaiset sanat, sitäkin yksinkertaisempi soitto ja asenne kohdallaan. Harmi vaan että kaikki ne ”paremmat” Punk-biisit ovat jääneet listan ulkopuolelle. Varmasti yksi urakkamme ”karuimmista” biiseistä.

4/5


Matti

Jahaas, CMX on yksi lempibändejäni ja biisin nimi on vielä kaimani, mitäs tällä voi sitten tehdä. No tietenkin tyrmätä. Periaatteessa kappale on ihan jees punk-veto, mutta pahin ongelma siinä on se, että se ei oikein tahdo toimia yksinäisenä tapauksena eikä mielestäni tälläinen humoristinen pikabiisi (kappale kestää 27 sekuntia) sovi tälläiselle listalle. Onhan tälläiset puolen minuutin vedot levyn alussa tai sitten lopussa ihan hauskoja. Tämä oli vaan tälläinen turha rykäisy, ei iskenyt minuun.

1/5

Wille

Tämähän yllätti. En ole CMX:n alkupään kappaleita kuullutkaan ja tämä kai on niiltä punk ajoilta. Kyllä tämä hymyn saa huulille. Erittäin lyhyt ja karut sanat omaava biisi. Aika synkkä tarina Matista jolla on syöpä. En kyllä uskoisi CMX:n biisiksi jos en tietäisi. Miten tälle nyt pisteitä osaa antaa. Kyllä se nelosen edestä minut yllätti ja herätti mielenkiinnon CMX:n alkutaipaleen biiseihin.

4/5

Ei kommentteja: