torstai 28. helmikuuta 2008

174. Nylon Beat: Rakastuin mä luuseriin


Manninen


Tässä sitä nyt ollaan. Perinteisellä hyvä-huono akselilla Nylon Beat olisi lähempänä pohjaa kuin huippua, mutta jos otetaan mukaan Karumetri niin kyllä tämä silloin kohoaa keskivertoa paremmaksi. Sen ainakin voi sanoa että ”rakastuin mä luuseriin” kuuluu Nylon Beatin parempiin biiseihin ja jostain perverssistä syystä tunnen suunnatonta mieltymystä tuohon ujeltavaan pilliääneen, tai mikä urku nyt onkaan. Enkä koe tätä edes kovin ärsyttäväksikään. Sanotaanko vaikka niin että biisille tärähtää kaksi ja puoli plus yksi karuuspiste. Sanoista voin sanoa vain että rakastuiskin...

3 ½ / 5


Matti

Jahaas ei tämäkään nyt mikään helpoin arvosteltava ole. Biisi on kanssa perinteinen pop-rallatus, tosin melko yksinkertainen. Tytöt laulavat ihan nätisti. Biisin tarina on ihan jees, vaikka kaukana tosielämässä. Kun meihin todellisen elämän luusereihin ei rakastu kukaan. No jos sitä jatkaisi pakollisen uhoamisen jälkeen tästä biisistä. Kyllä tän kuuntelee ihan mielelläänkin mutta ei tämä biisi kestä tehosoittoa kun lopulta biisi on koottu kasaan niin yksinkertaisista aineksista. Nylon Beat on itse tehneet kappaleesta enkun kielisen version nimeltään Like A Fool ja sitten biisistä on pari virolaista bändiä tehnyt koverit nimeltään Ma Armastan Luuserit ja sitten Korealainen teinibändi S.E.S. nimellä Dreams Come True.

3 / 5


Wille

Tämähän on vaikea pala arvosteltavaksi. Onhan tämä nyt huono popbiisi, siitä ei pääse mihinkään. Mutta sitten toisaalta onhan tämä harmitonta ja karua musiikkia. Vitsillä tätä voikin kuunnella ja tuleekin mieleen ajat jolloin kaveri oli juuri ajokortin saanut ja Corollalla pyörittiin milloin missäkin ja välillä sieltä subbareista tämäkin biisi taisi kajahtaa. Biisinä ykkösen arvoinen mutta muistot nostavat kakkoseen. Sitä paitsi ei naiset oikeasti luusereihin rakastu!

2 / 5

Ei kommentteja: