keskiviikko 27. helmikuuta 2008

175. Peer Günt: I don't wanna be a rock'n roll star


Manninen


Peer Günt on ”Minulla on munat” musiikkia parhaimmillaan / pahimmillaan. Älytöntä äijärokkia jonka kestoaiheina on nussiminen, ryyppääminen ja yleinen rellestys. Tästäkin huolimatta pakko sanoa että meikä tykkää. Tää on just tällaista räminää, rokkikukkoilua, jota joskus vaan tekee mieli kuunnella ilman sen suurempaa syytä. Ja vielä kun kyseessä on ehkä bändin paras ralli niin eihän tässä voi kun antaa täydet pisteet. Sanotaanko nyt vielä loppuun että, tämän ja Motörheadin voimalla sitä tuli opinnäytetyökin ruoskittua valmiiksi vuosi taakseppäin. Ja että ehkä maailman paras bändi Eläkeläiset on tehnyt kyseisestä kappaleesta Humpan nimeltä Kuningashumppa (Rautaa sekin). Eipä muuta. Hei.

5 / 5


Matti

Tunnen Peer Guntiltä muutaman kipaleen aikaisemmin. Tämä kappale ei ole mitenkään kovin tuttu. Kappale alkaa mukavan menevästi ja jatkuukin niin kestonsa ajan. Biisi on melko yksinkertainen mutta tässä tapauksessa se ei haittaa. Laulajalla on karhea ääni, joka ei hirveästi iske minuun, mutta ei haittaakaan. Kyllähän tällaista perus hard-rock kipaletta mielellään kuuntelee.

4 / 5


Wille

Tämähän on hyvä. Yksi Peer Güntin parhaimpia. Lauluääni sopii tällaiseen hard rockiin kuin nakutettu. Livenä vielä kovempi mutta on kyllä hyvä näinkin. Yksinkertaista ja rehellistä rock meininkiä. Miksi siis valittamaan?

4 / 5

Ei kommentteja: