torstai 21. helmikuuta 2008

178. Suburban Tribe: First Spring Day


Manninen


Vastahan tässä yksi Suburban triben biisi kuunneltiin, eikä se tehnyt kyllä suurta vaikutusta. Eli odotukset tätä biisiä kohtaan eivät olleet kovin suuret. Mutat ilokseni voin todeta että kyllä tämä sen edellsien peittoaa mennen tullen. Sinänsä ihan mukavaa kuunnella välillä biisejä jostain muustakin kuin siitä iänikuisesta rakkaudesta ja sun muista perusaiheista. Kapaple kun kertoo kevään saapumisesta talven jälkeen. Ja onhan se hienoa aikaa. Ei siitä mihinkään pääse. Lauluäänikin sopii paremmin tällaiseen balladimaiseen kappaleeseen. Eipä tässä juurikaan mikään ärsytä. Ilo huomata että vaikka bändillä olisikin huonoja kappaleita niin ei se sitä tarkoita että kaikki kappaleet olisivat huonoja.

3½ / 5



Matti

Ja lisää Suburban Tribea. Edellinen oli hieman synkänkuuloinen niin nyt ollaan niin iloisissa teemoissa kuin ikinä. Tämä on nimittäin puoliakustinen balladi ja biisi kertoo juuri siitä mitä nimestä voi päätellä. Mutta ei tämä balladi vaan toimi. Tämä on tylsä ja pitkästyttävä eikä tässä ole mitään ihmeellistä. Ei tätä edes halua kuunnella. Joten mennäämpä seuraavaa biisiin.

1 / 5



Wille

Enpä ollut tätä kevään ensimmäistä päivääkään aikaisemmin kuullut. Alkaa todella lupaavasti ja kauniisti mutta äkkiä se latistuu. Vaikka olenkin balladien ystävä niin tämä ei uppoa. Biisissä tuntuisi kaiken olevan kuin suoraan minulle katettuna mutta silti joku siinä tökkii. Kyllä se kevät tulee sieltä ihan muita teitä kuin tätä kuunnellen.

2 / 5

6 kommenttia:

Minja kirjoitti...

"Lauluäänikin sopii paremmin tällaiseen balladimaiseen kappaleeseen."

Paitsi että tämä on sitä vanhempaa Suburban triben tuotantoa, jossa Ville Tuomi ei vielä laula. Laulaapi toinen setä. :)

Wille kirjoitti...

Mietinkin että kylläpäs kuulostaa erilaiselta. Kiitos kun sivistit meitä tietämättömiä.


Olisi muuten pitänyt ottaa tähän arvostelujoukkioon joku naisedustajakin mukaan niin oltaisiin saatu enemmän näkökulmaa. No nyt se on jo myöhäistä kun ollaan jo tässä vaiheessa menossa.

Tiina kirjoitti...

Minä olisin suuresti himoinnut päästä mukaan haukkumaan nämä biisit! Melkein ottaa päähän, etten itse keksinyt tätä ideaa...

Yhdyn kyllä tuohon lauluäänen sopimiseen, koska en pidä Ville Tuomen äänestä, niin selkeästi kenen tahansa muun ääni sopii biiseihin paremmin. ;D

Wille kirjoitti...

Nyt sun täytyy käydä aina haukkumassa kommenttilaatikossa. Täytyy pistää halukkuutesi korvan taakse jos joskus ollaan jotain saman tyyppistä projektia tekemässä.

Minja kirjoitti...

Tiinalla on korvissa jotain vikaa kun ei pidä Ville Tuomen äänestä.. nousen täällä barrikadeille Villen puolesta!

Minäkin voin näkökulmailla täällä kommenttilaatikossa. En ole kyllä ihan yhtä hanakka haukkumaan kaikkea kuin Tiina.. :D

Wille kirjoitti...

Ei minustakaan Villen äänessä mitään vikaa ole. Siis Tuomen Villen. Omassa äänessäni nyt ei olekaan muuta kuin vikaa.

Ja mukava vaan jos jaksatte näkökulmailla. On mukava lukea muidenkin mielipiteitä.