keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

171. Kolmas Nainen: Äiti pojastaan pappia toivoi


Manninen


Jotenkin myös tämä biisi on iskenyt meikeläiseen. Mukavasti nousee kertosäkeeseen ja sitten rauhoittuu taas svengaaviin fiiliksiin. Lauluäänikin on komean miehekäs. Kolmanteen Naiseen en ole tutustunut pahemmin, joku biisi sieltä täältä on korviini kantautunut, mutta ainakin tämän perusteella voisi tutustua lisääkin. Sanat ovat yksinkertaiset mutta toimivat. Eipä tässä sen enempää antaa arvosanan puhua puolestaan…

4 ½ / 5


Matti

Tämäki on tuttu biisi. Tämä kappale ei ole ikinä oikein iskenyt minuun, joku tässä vaan tökkii. Tämän kappaleen voi ihan kuunnella vaihtamatta kanavaa jos tulee radiosta, mutta ei ihmeemmin iske. Biisin tarinakin kerrotaan oikeastaan kappaleen nimessä. Mies rypee krapulassa ja muistelee sitä miten äidin toiveet eivät ihan toteutuneet. Laulajan lauluääni ei iske minuun yhtään, on tylsä ääni. Muutenkin kappale on tylsä. Perussävel on balladimainen ja kertosäkeessä on vähän jo menoa, mutta kappale ei vaan solju eteenpäin. Kun ei iske niin ei vaan iske.

2 / 5


Wille

Tämä on sellaista rauhallista iskelmärockia vai miten sen selittäis. En minä osaa. Kertosäkeistö jyrää kyllä sellaisella tunteella että ei tästä voi kuin tykätä. Sanoituksetkin on hyvät. Niinhän siinä monesti käy että vaikka äiti toivoo pappia niin poika vaan juo. Ja miten joku voi laulaa siitä, että munat surkastuu, niin ettei se edes kuulosta tökeröltä. Hattua nostan kolmannelle naiselle.

4 / 5

Ei kommentteja: