perjantai 7. maaliskuuta 2008

170. Kolmas Nainen: Elämän tarkoitus


Manninen


Ja heti toinen biisi Kolmatta Naista ja ihan hyvältä tämäkin kuulostaa. Aika jännä kun löytyy tällaisiä uusia tuttavuuksia joita ei ole ennen kuunnellut…aika jännä. Tämän olen kuullut ehkä kerran (korkeintaan kaksi) ennen, mutta nyt jo tykkään melkein yhtä paljon kuin ”äiti pojastaan pappia toivoi” biisistä. ”Ei vuodet kulu ne kuluttaa”, ”Se minkä koetat jättää taa muistaa muistuttaa”. Aijai kun yksinkertaisuus voi olla kaunista. Tässä ei ole mitään erikoista, mutta silti toimii erittäin hyvin. Tämä tuli kyllä ihan puun takaa. Aika jännä…

4 / 5


Matti

Tämähän on nyt parempi kappale kolmannelta naiselta. Lauluäänikin kuulostaa paremmalta. Sävelmäkin on paljon parempi. Rauhalline kappalehan tämäkin on mutta ei mikään balladi kumminkaan. Tuossakin kun vähän katsoin bändin tietoja niin Pauli Hanhiniemihän tässä bändissä lauleskelee. Sitä en tiennyt/muistanut. Sanatkin ovat paremmat kuin edellisessä Kolmannen Naisen kappaleessa. Tässä muistellaan menneitä tekoja ja miten ne vieläkin kaivelevat. Ehkä hienoin oivallus on tämä "Ei vuodet kulu, ne kuluttaa". Tätä kappaletta kuuntelee kyllä ihan mielellään. Ainoa mikä jäi kaivelemaan on säkeistöjen välissä ollut välisoitto, se nimittäin kuulosti niin tutulta.

4/5


Wille

No tämähän nyt on vähän samantyyppinen kuin tuo edellinenkin. Ei ehkä ihan niin hyvä mutta kyllä tästäkin tykkään. Rypemisestähän tämän sanat kertoo. Ja sehän puree meikäläiseen. Kappale on tosin ehkä vähän liian pitkä. Harmitonta akustista rockia.

3 ½ / 5

Ei kommentteja: