perjantai 7. maaliskuuta 2008

169. Jore Marjaranta: Haaveet kaatuu


Manninen


Ei ole hyvä tämä biisi. Jore ei oikein iske kipinää. Tämä on kuultu niin monta kertaa ja paljon paremmin. Ei mitään miksi tätä jaksaisi kuunnella. En koe Marjarannan ääntä mitenkään ärsyttäväksi, joten pohjakosketukselta vältytään nippanappa.

1 ½ / 5


Matti

Eipä sitä Jorelta muuta biisiä tunnekkaan, mutta jotenkin minulla on syntynyt kuva että hän esittäisi iskelmää. Mutta ei kai hän mitää iskelmää kyllä taida esittää. Leningrad Cowboysissakin on mies näköjään ollut. Pitäisi varmaan joskus kuulla mieheltä joku muukin biisi. Mutta tämähän on tällaista mukavaa perusrokkia. Jorella on hyvä ääni ja musisointi kuulostaa mukavalta. Jostain kohdista tulee vähän mieleen se uus Bond tunnari, no onhan tämäkin ollut leffan tunnari ja Pahoista pojistahan tämä on tuttu. Lyriikka on tuollaista peruslyriikkaa, ei mitään kovin kummoisia oivalluksia. Kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee. Kun selvisi että tämä on koveri niin lasketaan vähän arvosanaa vaikka en arvostakaan tällaisia hittikovereita. Tyyliin PMMP:n esittämä Pikkuveli tai Nightwishin Over The Hilss And Far Away. Kyllä bändillä pitäisia saada itse sen verran hyviä biisejä aikaiseksi, ettei tarvitse turvautua kovereihin. Boonus ja sinkun b-puolina koverit ovat oikein mukavia.

3/5

Wille

Olinkin jo unohtanut tämän. Silloin aikoinaanhan tästä ei päässyt eroon missään. Lähinnä pelkkää vokaalien venyttämistä koko biisi. Alkaa ottamaan kyllä päähän. Kyllä se nyt vähemmälläkin tulee selväksi että ne haaveet kaatuu. Eiköhän sen voi jokainen itse huomata. Ei tartte tulla sitä toistamaan tuhanteen kertaan kolmen ja puolen minuutin aikana.

2 / 5

5 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Ja minua niin pistää vihaksi, että tykkäsin siitä alkuperäisestä Ville Pusan Ingen Vinner -biisistä kyllä, mutta sitten Joren piti mennä suomentamaan se ja pilasi koko homman, eikä sitä alkuperäistä sen koommin soittettu enää juuri ikinä missään! Hmph!

Wille kirjoitti...

En varmaan ole koskaan sitä alkuperäistä edes kuullutkaan. Nyt laskee pisteet entisestään jos tuo kerran on vielä lainakappale.

Matti kirjoitti...

Ja minä olen taas eri mieltä Willen ja Mannisen kanssa. Melko yllättävää.

Tiina kirjoitti...

Joo, siis tämä Haaveet kaatuu on ehkä yksi maailman paskimpia biisejä! Ja oudointa tässä on se, että se Ville Pusan Ingen vinner on ihan hyvä biisi! Miten tyyppi on edes onnistunut pilaamaan sen noin täydellisesti?

Annette Sinclair kirjoitti...

Tässä olkaa hyvä, Ingen Vinner: http://www.youtube.com/watch?v=LLFwTXTK7CM