tiistai 25. maaliskuuta 2008

159. The 69 Eyes: Betty Blue


Manninen

Käytännössä sama biisi kuin edellinen, ilman Eläkeläis- ja Brandon Lee bonuksia. Eli ei hyvä. Lauluääni on komean möreä, muuta positiivista sitten onkin vaikea löytää. Hellyttävyys akseli on korkeampi kuin edellisessä. Loppupuolella biisiä laulaja kun yltyy esittelemään varustustaan ”hoahh”, ”uhhh” ja ”Baby” mölähdyksillä. Voi teitä poikia...

2 / 5


Matti

Tähän pätee melkein kaikki mitä edelliseenkin biisin, on sen verran samantyylinen. Tässä on vieläkin sekavammat sanoitukset. Kai tämä joku rakkauslaulu on. Mutta muuten 69 Eyes on mahtavaa, mutta sanoitukset ovat ihan mitäänsanomattomat, ainakin näissä kahdessa biisissä.

4/5


Wille

Ja toinen samaa bändiä heti perään. Typerää kun nämä ovat peräkkäin. Aika samanlaistahan tämä on kuin edellinenkin. Lyriikat ovat kylläkin vielä mitäänsanomattomampia mutta kyllä tätä on kiva hyräillä mukana. Ei tätä raavas mies tietenkään saisi kehua mutta kyllä minä silti tästä ihan tykkään. Tosin olisi saanut olla kyllä The Chair mukana listalla. Se on minun lempi the 69 eyes biisi. Ei tästä nyt taas osaa mitään sanoa mutta annetaan nyt vaikka puoli pistettä vähemmän kuin edelliselle koska ei tämä niin hyvä ollu.

3½ / 5

Ei kommentteja: