torstai 13. maaliskuuta 2008

165. Hanoi Rocks: Don't You Ever Leave Me

Manninen

Ja toinen biisi Hanoi Rocksia. Kyseessä on jälleen balladi ja vielä parempi kuin edellinen. Vaikka sanoitukset ovatkin imelämmät niin jotenkin tämä vaan toimii paremmin. Saattaa johtua siitä että maailman paras bändi, Eläkeläiset; on tehnyt tästä humpan, Hyljätyn humppa, jos en väärin muista; Eli melodia on jo tietyllä tavalla tuttu. Tällaista mutkatonta perus-rockiapa se Andy meille soittelee.

3 ½ / 5


Matti

Viimeksi Hurriganesia niin nyt on vuorossa yhtä legendaarinen bändi seuraavalta vuosikymmeneltä. Hanoi taisi olla aikoinaan menestyinen suomalainen yhtye kansainvälisesti. No maailmanvalloitushan loppui autokolariin Los Angelissa, jossa bändin rumpali sitten menehtyi. Mutta sitten taas itse biisiin. Tämä on tälläinen puoliballadin omainen kappale puhdasta kasarirokkia. Sanoitukset ovat puhdasta rakkaustarinaa. Olen niin surullinen kun olet siellä jossain jne. Mutta kyllä ne ihan toimii. Tämä on oikein hyvä kasaribiisi ja sen ei tarvi häpeillä yhtään muiden kasaribändien hittien rinnalla.

4/5


Wille

Ja toinen samantyyppinen heti perään. Tällä kertaa sitä vanhempaa tuotantoa. Vuodelta 1984 jos oikein wikipediasta osasin lukea. Kyllä tämä kuuluu ihan suomirockin klassikoihin ja Hanoi Rocksin muistettavimpiin biiseihin. Kertosäkeiden jälkeiset puheosuudet tuovat mukavaa vaihtelua biisiin. Ja kitarasoolokin löytyy. Rakkaudestahan tässä taas kerran lauletaan ja nimenomaan siitä että ethän jätä minua, ethän? On tämä kyllä parhaimpia Hanoin biisejä,
mutta en kyllä paljon ole sitä kuunnellut joten en ole oikea mies arvostelemaan sen musiikkia.

P.S. Mainitseekohan Manninen tekstin yhteydessä Eläkeläisten ”Humppa ethän hylkää meitä” -biisin?

4 / 5

1 kommentti:

manninen kirjoitti...

Tottakai mainitsin