tiistai 18. maaliskuuta 2008

164. Eppu Normaali: Urheiluhullu


Manninen

Voiko Suomirockissa olla legendaarisempaa bändiä kuin Eppu Normaali? Kyllä varmasti; Mutta onko yksikään niistä bändeistä vieläkin kansakunnan kaapinpäällä? Ei ainakaan heti tule mieleen. Bändejä tulee ja bändejä menee mutta Eput pysyy. Ja onhan tämä sen verran hyvää, etten ihmettele yhtään miksi suomen kansa on yhtyeeseen niin paljon mieltynyt. ”Urheiluhullu” kuuluu juuri niihin biiseihin joita olen nuorempana, siskoltani saadulta c-kasetilta, kuunnellut. (Voi tätä nostalgian määrää) Ja kylläpä tämä napsuu vieläkin oikein mallikkaasti. Sanat ovat hauskat (ainakin jos niitä heijastaa nykypäivän doping-käryiseen urheilumaailmaan) ja kyllä niitä tulee mukana hyräiltyä, varsinkin tuota U voittoista kertosäettä. Ei ihan Eppujen parhaita, mutta parhaimmistoa kuitenkin.

4 / 5


Matti

Tämä on todella tuttu biisi. Perinteinen Eppujen rock-biisi. Sanoitukset ovathauskat ja kertoo siitä miten sankari oli aiemmin älykkö, mutta ilman naista ja sitten hän alkoi urheilemaan ja naisiakin alkoi ilmaantumaan. Melko perusmeininkiä tämä on, mutta hyvää sellaista.

4 / 5


Wille

Onhan tämä nyt ihan hyvä biisi. Kaikkihan tämän nyt on kuulleet. Perus Eppuja. Hauskat sanat jotka yleensäkin Epuissa aina viehättää. Musiikki on yksinkertaista rockia. Jotenkin tämä on kuitenkin sellainen Eppujen biisi joka ei niin kovasti iske. Ei tätä nyt haukkuakaan oikein voi mutta silti. Vain 3 ½ pistettä. Minusta ei ole tullut urheiluhullua eikä varmaan koskaan tulekaan.

3 ½ / 5

Ei kommentteja: