keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

167. Hurriganes: I Will Stay


Manninen


Hurriganesin ”I will stay” on yksi suomirockin legendaarisimmista rakkauslauluista ja siksi ihmettelenkin suuresti sen häntäpäänsijoitusta. Itseni kohdalla kyseinen biisi lukeutuu niihin jotka on kuultu jo vähän liian monta kertaa. Sanoitukset sinällään ovat vähän turhan imeliä, mutta Cisse Häkkisen väritön lauluääni pelastaa paljon. Legendaarinen biisi, mutta en tätä itse kyllä menisi rakkaudenkaipuussa kenellekään laulamaan.

3 ½ / 5


Matti

Jahaas, tällä kertaa onkin kahden biisin verran vuorossa legendaarista Hurriganesia. Itse tosin olen sen verran nuori, että minulle Hurriganes on vain bändi muiden joukossa. Tämä biisi on tällainen hempeily kappale ja voisin kirjoittaa vaikka kuinka paljon siitä miksi ihmeessä rokki bändien suosituimpia kappaleita ovat usein heidän harvat balladinsa mutta jätän sen nyt kirjoittamatta. No tämä balladi on itse asiassa hyvä. Tällaista herkkää fiilistelyä. Sanat ovat oikein kunnon rakkauslöpinää, tyyliin pysyn kanssasi loppuelämän, onko totta että rakastat minua jne. Itse asiassa vasta muutama vuosi sitten sain tietää, että tämä edes on Hurriganesia. Vaikka en olekaan balladien suurin ystävä niin tämä on hyvä.

4/5


Wille

Ja toinen Hurriganes hitti heti perään. Nyt taitaa olla kyseessä ihan oma biisi. Ja kyllä mennään herkällä linjalla. Laulajaksikin on vaihdettu Cisse. Tällainen imelä kitaraballadihan on kyseessä ja rakkaudesta lauletaan niin rehellisesti kuin voidaan. Eihän se aina kyllä totta ole kun sanotaan että rakastaa toista mutta tässä laulussa niin on eikä sitä illuusiota minulta saa viedä pois. Siihen en suostu.

5 / 5


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo Hurriganesin I will Stay on ihana kappale ja rakkaustarina

Anonyymi kirjoitti...

Hurriganesin I will stay on hellyyttävä ja ihana kappale.
Nyt huluaisin oppia soittamaan kertosäkeen kitaralla, pitäisi netistä löytää soitto ohjeet.

Anonyymi kirjoitti...

On I will stay hyvä mutta paras on on Hurriganesin blue suade shoes ;)

Anonyymi kirjoitti...

se on blue suede shoes