torstai 8. toukokuuta 2008

134. Lordi - Devil Is A Loser

Manninen

Nythän on niin ettei Lordi ole niin paska mitä kaikki sanoo. Ihan hauskaa kasarihenkistä rokkia soittavat ja kauhuleffakuvastoa sanoissa. Itsekin olen käynyt Lordia katsomassa, keikka oli paria viikkoa ennen euroviisuja ja porukkaa oli hädin tuskin kaksi rivillistä. Ja siitä noin kuukausi niin koko suomi palvoo Lordia. Ja sitten kun huuma on vähän laskenut niin taas haukutaan. Tai ainakin tosikkomaisessa suomessa. Ulkomaillahan homma toimii ja hyvä niin. Mutta mennäänpäs biisiin. Itse en pitänyt niin paljoa näistä ensimmäisen levyn kappaleista. Lyriikoissa ei ole vielä käytetty kauhuelementtejä niin paljon kuin seuraavalla levyllä, vaikka kyllähän näistäkin löytyy omat hetkensä: ”You got yourself some greasepaint, set of white and black. All you got was laughter and Gene Simmons on your back”. Jos samassa kappaleessa sanotaan saatanaa huoraksi ja mainitaan Gene Simmons niin eihän se täysin paska voi olla. Hauskaa mekkalointia, jota ei minusta tarvitse ottaa niin vakavasti. Eihän tämä kuunneltuna niin hyvin toimi kuin kunnon showmeiningin kanssa, mutta ei kyllä ärsytäkään.

3½/5


Matti

Ei vieltä tässä vaiheessa Euroviisuvoittaja vuorossa. Kyllä tuosta heti kuulee herra Lordin ihastuksen kasariheviin. Musiikki toimii oikein hyvin. On hienoja kitarariffejä ja muuta. Herra Lordin lauluääni on taas on mitä on. Ei hän ole kovin häävi laulaja. Sanoitukset ovat yllättävän asialliset vaikkakin huumoripitoiset. Biisi kulkee oikein hyvin eteenpäin ja kuulostaa hyvältä.
Tuohon lauluääneenkin tottuu. Mutta Lordihan on visuaalinen bändi niin katsotaampa tämän biisin videota. No video ei ollut kylläkään Lordin parhaita. Siinä teinit olivat viettämässä Halloween kemuja ja hirviöt tulivat sinne kuokkimaan. Hassuja nuo asut kyllä ovat.

4/5

Wille

Oho. Lordia ennen euroviisujen tuomaa mainetta. Yksinkertaista kasariheviä. Ei tällaista enää tehdä. Ikävä kyllä. Tämähän on hyvää. Sanoituksissa mainitaan jopa Gene Simmons ja kyllähän tämä on kunnianosoitusta KISSille. Tykkään myös Lordin laulusta. Ei kai kukaan kehtaa oikeasti myöntää tästä tykkäävän mutta pakkohan se on jos ei tästä mitään huonoa keksi. Ei aina pidä olla niin vakava musiikin suhteen.

4/5

Ei kommentteja: