torstai 22. toukokuuta 2008

125. Hassisen Kone: Tällä tiellä


Manninen


Yksin ollaan tässä biisissä eli aihe osuu kuin nyrkki silmään tällaiselle poikamiehelle. Muuten tämä on tällainen perinteinen suomirokki veisu. Kuuntelee kyllä, mutta ei mitään kovin erikoista kuitenkaan. Vähän liikaa toistaa tuota samaa, ainakin lopussa. On tämä silti ihan hyvä. Ehkä ympäripyörein arvostelu koko blogin historiassa, mutta kun kesäloma hengittää jo niskaan, niin ei sitä enää vaan jaksa. Arvosana on kuitenkin mietitty ihan tosissaan...

3 ½ / 5


Matti

Vuorossa on ehkäpä Alangon Ismon tunnetuimman bändin tuotantoa. Bändin joka on saanut nimensä Joensuulaisesta ompelukoneliikkeestä. Tyyliltään biisi on suht rauhallista punk-rokkia vuodelta 1981. Välissä ja lopussa olevat kitarajutut ovat nättejä. Ismon lauluäänikään ei ärsytä tässä niin paljon kuin jossain Ismon biiseissä. Sanoituksiltaan biisi on todellista rypemistä ja yksinäisyyttä. Tykkäsin ihan tästä kappaleesta.

4 / 5


Wille

Muistan etten tykännyt tästä mitenkään erityisemmin kun ensimmäisen kerran kuulin jokunen vuosi sitten. Mutta sitten kun tätä useampaan otteeseen on kuullut niin tämähän on oikein hyvä biisi. Tykkään Ismo Alangon äänestä ja erityisesti sanoituksista. Tätä on hyvä kuunnella kun palaa yöllisistä riennoista kämpälle jossa odottaa vain yksinäisyys.

4 / 5

Ei kommentteja: