torstai 8. toukokuuta 2008

133. Eppu Normaali - Voi kuinka me sinua kaivataan


Manninen


Jälleen yksi Eppujen biisi jota olen pojan-naskalina kuunnellut siskoni antamalta c-kasetilta. Kyseessähän on bändin herkempää materiaalia. Perinteinen mies kaipaa naista ja rypee yksinäisyydessä skenaario. Eli perus settiä poikamiehiseen makuun. Melkein voisi jopa sanoa että vähän liiankin perinteistä. Ei erotu massasta juuri mitenkään. Pakko taas marmattaa samasta asiasta, mutta kun tästä aiheesta on tehty paljon parempiakin biisejä... Ei tämä silti tarkoita sitä että kyseessä olisi mitenkään erityisen huono kipale. Kyllä tätä ihan mielellään kuuntelee, mutta jää silti harmittavasti Eppujen parempien biisien varjoon. Se jokin, mikä tekee perushyvästä biisistä oikeasti mahtavan, jää puuttumaan.

3½/5

Matti

Alkaa melko perinteisellä Eppu tyylillä. Laulu on rauhallista. Eikä tuo musiikkikaan ole mitään kovin menevää. Ihan kivan kuuluisia kitarajuttuja siinä on. Sanat ovatkin sitten ihan asiaa. Kappale kertoo tietenkin siitä kun mies masentuneena kaipaa yksinäisessä talossaan naista, joka on häipynyt. Vaikkakin tällaisilla teemoilla olevia biisejä on vaikka kuinka niin kyllähän tällaiset toimii. Musiikiltaan kolmen pisteen kappale mutta sanat tuovat yhden pisteen lisää.

4/5

Wille

Eppu Normaalin rauhallisemmasta päästä. Kaunis ja herkkä erobiisi. Ei siis mikään ihme että tykkään. Erobiisejä on tehty ja tullaan tekemään yhtä paljon kuin on epäonnistuneita rakkauksia. Eli paljon. Biisi on silloin onnistunut jos se saa tunteet pintaan joten tämä on onnistunut.

4,5/5

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

olette väärässä! kappalehan kertoo edesmenneestä koirasta. naisista ei ole puhettakaan