torstai 22. toukokuuta 2008

126. Juice Leskinen: Musta aurinko nousee


Manninen


Tämä on ihan tajuttoman hyvä biisi. Vetää hiljaiseksi joka kuuntelukerralla. Eikä näin mieluisista biiseistä osaa edes sanoa mitään erityistä. Kaunis ja herkkä biisi, siinä on jo kaikki oleellinen. Mutta ehkä tuo arvosana kuitenkin puhuu puolestaan.

6 / 5
(toim. huom. tämä kuitenkin lasketaan vain 5 pisteeksi ettei mene ihan sekaisin tuo pisteen lasku)


Matti


Ja vuorossa on suomirokin suurnimi. Tämä rokki kappale vuodelta 1985 on aivan mahtava. Ehkäpä yksi Juicen parhaista. Tämä on menevä, Juicen lauluääni on herkkää, kappaleessa on hienoja kitarasooloja, laulu kertoo rakastumisesta eli aivan täydellinen kipale.

5 / 5


Wille


Juicen parhaimpia biisejä. Sävel on yksinkertainen mutta erittäin toimiva. Sanoitukset ovat sopivan mystiset ja samalla yksinkertaiset. Juice ääni sopii tähän kuin nakutettu. Vaikeata tämä arvostelu. Hyvästä biisistä on vaikea keksiä sanottavaa. Pisteet puhukoot puolestaan.

5 / 5

3 kommenttia:

Rob kirjoitti...

Ehdottamasti Juicen paras biisi. *menee jo kananlihalle pelkästä ajatuksesta*.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Ooops. olin unohtanut kirjautua sisään, joten vanhingossa vastasin ameriikkalaisen mieheni suulla. Hän ei kyseistä biisiä vielä tunne, pitänee soittaa. Uskon että hän sen jälkeen vois allekirjoittaa ton edellisen kommentin.

Wille kirjoitti...

Onkohan ketään joka ei tykkäisi tästä biisistä?