torstai 15. toukokuuta 2008

130. Zen Cafe: Mies jonka ympäriltä tuolit viedään

Manninen

Lisää Zen Cafea ja vielä erittäin hyvällä biisillä. Kyseessähän on yksi klassisimmista poikamiehisyyden kuvauksista, mitä suomirokilla/popilla on tarjottavana. Soitto on Zen cafelle tutun mutkatonta, mutta bändin voimakeskus onkin selvästi sanoitusten puolella. Samuli Putrolla on kyky luoda arkisia henkilökuvia, jotka ovat silti jotenkin kiehtovia ja aitoja. Kaikkiin tällainen arkisista asioista laulaminen ei uppoa, mutta minuun se yleensä uppoaa paremmin kuin kaikenlainen yliampuvuus ja taivaidentavoittelu. Kaiken kaikkiaan hieno biisi.

4 ½ / 5


Matti

Mikäs on sen kappaleen nimi, jossa lauletaan miehestä jonka ympäriltä tuolit viedään? Tämä on Zen Cafen paras kappale. Musiikillisesti tämä on tällaista kevyttä rokkia. Mutta sanoitukset ovat niin loistavat. Pystyy hyvin samaistumaan. Ei tällaisesta loistokappaleesta osaa oikein mitään sanoa. Kaikki toimii. Tähän tarinaan miehestä jonka ympäriltä naiset viedään ei kyllästy.

5/5


Wille

Biisin sanoitukset ovat kyllä ihan hyvät mutta joku tässä taas haraa minua vastaan. En tiedä mistä se johtuu mutta tämä tuntuu tylsältä. Sitten kun en edes tykkää Putron äänestä niin voitte uskoa etten kovin korkealle tätä biisiä arvosta. Kuunnelkaa te jotka tätä ymmärrätte. Minä en.

2 / 5

Ei kommentteja: