torstai 15. toukokuuta 2008

129. Stratovarius: Eagleheart


Manninen


Vois alottaa kehuilla. Biisin alku ei ollut ihan hirveä, mutta kun laulu alkaa niin johan sitä alkaa hakemaan hammastikkuja kynsien alle työnnettäväksi. Sanatkin ovat malliesimerkki siitä mistä viimearvostelussa puhuin. Eli juuri tällaista yliampuvaa munanmittailua. Mie en tykkää, ei siinä sen enempiä

1 / 5


Matti

Tämä kappale oli silloin kun tämä lista on tehty (2003) juuri tulleen uuden levyn (Elements Pt. 1) sinkku. Kappale on melko perinteistä Stratovariusta. Mutta siltikin tämä ihan toimii. Laulu on komeaa, kitarat jyrisee, sooloja piisaa. Sanoitukset kertovat sankarista jonka sydän palaa liikkumaan ja lentämään eli perus powerkuvastoa. Ei tässä kappaleessa ole oikeastaan mitään omaperäistä mutta kun kaikki palaset kumminkin toimivat niin miksi sitä haukkumaan. Kyllä tätä kuuntelee vaikkakin Stratolla on parempiakin biisejä.

4 / 5


Wille

Nyt on vähän läheisempi biisi minulle. Mutta ihmettelen miksi tämä on täällä listalla. Eihän tämä todellakaan mikään Stratovariuksen parhaimpia biisejä ole. Yksinkertainen sinkkubiisi Elements Pt 1 levyn mahtipontisuudelta. Ihan hyvä ja menevä heavy rallatus kovaa ja korkealta mutta Stratovariuksella on parempiakin biisejä. Sanoitukset ovat sitä perinteistä hevisanoitusta joka erityisemmin ei iske mutta ei ne haittaakaan. Tekisi mieli antaa korkeammat pisteet jo senkin vuoksi että tykkään bändistä ja kun tiedän että Manninen tyrmää tämän täysin mutta en anna sen vaikuttaa lopputulokseen.

3,5 / 5

Ei kommentteja: