tiistai 22. tammikuuta 2008

196. Popeda: Tahdotko mut tosiaan?

Manninen

Popeda on suomirockin legenda ja jopa minä olen kuullut melkoisen määrän kyseisen bändin biisejä. Kerran olen livenäkin festareilla nähnyt. Tahdotko mut tosiaan kuuluu herkempään Popedaan. Suomalaisen miehen tilitystä rakkauden kauneudesta.. Toisinsanoen perusasioiden äärellä ollaan ja vahvasti. Tässä joukossa Popedan biisi edustaa hyvää keskitasoa. Aiheesta on tehty parempiakin biisejä, mutta ei kuitenkaan olla siellä kaikkein imelimmälläkään polulla. Popedan tuotannossa biisi edustaa parhaimmistoa. Ei aina tarvii olla niin äijämäinen rynkytys päällä. Vois sitä joskus herkistelläkin, vaikka kuinka olisi Pate Mustajärvi.

3 ½ / 5


Matti

Jahaas vuorossa tuttua Tamperelais musaa. Tämä nyt ei ole mikään paras Popedan biisi. Popeda on parempi menevimmissä biiseissä mutta ei tämä huono ole. Ja onhan Patella miehinen ääni. Sanoituskaan ei ole ihan niin äijä meininkiä mitä Popedalla välillä on. Jos oikein ymmärsin niin se kertoo miten äijällä menee huonosti ja se ihmettelee että nainen haluaakin olla hänen kanssaan.

4 / 5


Wille

Popeda on kyllä karu bändi. Ei kai sitä kukaan tosissaan myönnä kuuntelevansa. Tämä on kyllä Popedan parhaita biisejä. Oikeasti ihan hyvä biisi. Ja hyvät sanat. Tätä kysymystä kun itsekin pääsisi joskus vielä kyselemään vaikka sitä aamuteetä en kyllä tahtoisi jakaa. Aamulla pitää juoda kahvia. Paten äänikin sopii kyllä tällaiseen musiikkiin kuin nyrkki silmään. Ja tämä on mukava kappale laulaa mukana.

4 / 5



1 kommentti:

Thundercat kirjoitti...

Popeda on sellainen bändi että musiikillisesti se on kyllä ihan toimivaa rallatusta mutta sanoitukset ovat olleet niin huvittavia että en ole koskaan oikein osannut ottaa bändiä tosissaan vaan lähinnä se on aina tuntunut jonkinlaiselta vitsibändiltä millä on normaalia paremmat soinnut. "Tahdotko mut tosiaan?" edustaa ehkä yhtyeen parhaimmistoa ja sanoitukseltaanki parempaa popedaa. Popedaa kuunnelessa tuntuu että pitäisi olla jossain pienessä baarissa laulamassa karaokea. pisteitä 4-