torstai 24. tammikuuta 2008

194. Kotiteollisuus: Routa ei lopu

Manninen

Kotiteollisuus on varmaan ensimmäinen, jo käydyistä bändeistä, mitä olen kuunnellut enemmänkin. Voin jopa sanoa pitäväni kyseisestä bändistä. Varsinkin tästä vähän vanhemmasta tuotannosta, jota ei vaivaa niin paljon, joskus melko koominenkin, äijäily. Kyseessähän on yksi bändin parhaista veisuista. Tylyä tykitystä totuttuun kotiteollisuus tyyliin. Mukavasti rockkaava biisi, jonka Hynysen karhea ärjyntä kerii yhtenäiseksi paketiksi. Melko yksinkertaisista aineksista on kasattu herkullinen soppa. Junttiheviä parhaimmillaan.

5 / 5


Matti

Tämä on biisi on ajalta ennen kuin Hynysestä tuli suuri mediapersoona. Kyseessä on Kotiteollisuuden toisen levyn Aamen sinkku kappale. Kappale kuulostaa melko perinteiseltä Kotiteollisuus biisiltä. Runttausta on tarpeeksi. Kyllähän tätä ihan mielellään kuuntelee. Sanoitukset eivät oikein auenneet, mutta yleensä ottaen Hynysellä on ollut järkevää sanottavaa kappaleissaan. Pitäisi joskus paremminkin tutustua Kotiteollisuuden tuotantoon. Biisistä on myös hienon talvinen video, jossa Hynynen lauleskelee parrattomana kaljupäänä, ei tuntisi samaksi mieheksi.

4 / 5


Wille

Tämä onkin ensimmäinen Kotiteollisuuden biisi jonka olen kuullut ja iski kyllä heti takaraivoon. Sopivan rankkaa ja Hynysen ääni kuulostaa juuri niin äijältä kuin pitääkin. Äijämusiikkia äijille mutta vaikken äijä olekaan niin pidän silti. Sanat ovat hienot vaikkei niistä oikein tolkkua otakaan. Ei se routa lopu vaikka kuinka kaivaa.

4 ½ / 5


1 kommentti:

Thundercat kirjoitti...

Joo no ihan ok biisihän tämä oli. Pidin erityisesti kappaleen bassosta, ilman sitä en olisi välttämättä biisistä pitänytkään. Kotiteollisuus on ihan hyvä bändi mutta en ole vähään aikaan sitä kuunnellut kun kyllästyin siihen. Ei bändin parhaimmistoa muttei huonointakaan. 3 pistettä