tiistai 29. tammikuuta 2008

192. Kapasiteettiyksikkö: Toisinaan

Manninen

Kun ei iske niin ei. Tämä on vielä huonompi kuin se edellinen räppi biisi. Lähinnä alkaa vaan kyrpimään kun tätä kuuntelee. Ärsyttävän positiivinen jynkytys. Lyriikat selostaa sitä kuinka joskus pitää ottaa taukoa ja levätä kun väsyttää. No meikää väsyttää juuri nyt ja oikeasti haluaisin vain mennä nukkumaan. Nukkumaan en voi mennä kouluhommien takia, mutta tälle voin antaa ½-pistettä ja sanoa että mieluumin tunkisin tulikuumia neuloja kynsien alle, kun kuuntelen tätä biisin kuvailemassa tilassa. Vähän tuntuu että en antanut tyrmäämiselle vielä tarpeeksi pitäviä perusteita, mutta mieluummin jätän tyngän arvion kun kuuntelen tätä sekuntiakaan pitempään. Ps. Hankalaa oli antaa edes puolta pistettä, mutta annetaan se nyt vaikka sen takia ettei tämä ole maailman hirvein biisi, joka on muuten Lord Estin Hellä Ori.

½ / 5


Matti

Huh huh. Tämä on aivan kauhea. Tässä ei toimi mikään ei taustamusa, ei räppi, ei lyriikka, ei yhtään mitään. Tämä on 3 min 43 sekuntia silkkaa kidutusta. Ei tätä voi ymmärtää. Ei mitenkään. Kuunteleeko joku muka tosissaan tällaista. Onneks sitä on tajunnut pysyä erossa räpistä, jos tämä nimittäin on tämän bändin parhaimpia biisejä niin en halua kuulla niitä huonompia biisejä. Ainoa hyvä asia on ettei tätä tarvitse enää kuunnella.

0 / 5


Wille

Ei ei ei ei ei ei… Tätä ei kestä. Yritän silti kuunnella. Ensiksi kuuntelin lukematta sanoja ja tuntu aivan järkyttävälle. Just sellaista musiikkia mitä inhoan yli kaiken. Kaivoin sitten sanat esiin ja yritin uudestaan. Repesin. Onko tämä tehty tosissaan. Eihän tuosta ota mitään tolkkua. Kaikki sanat väännetty ihme räppikielelle. ” Ei koskaan suus kessuu "naah" kesäl se on spessuu Välil ei riimeis messuu, ei ain pidä kelaa” Ei tälle voi kuin nauraa ja ehkä itkeä jos joku tästä oikeasti tykkää. Nyt tuntuu se edellinen räppibiisi jo hyvältä tämän jälkeen. Koska miinuksia ei varmaan saa antaa niin annetaan puhdas nolla.

0 / 5


Ei kommentteja: