torstai 17. tammikuuta 2008

197. The Rasmus: Days

Manninen:

The Rasmuskaan ei ikinä ole kuulunut suurimpiin suosikkeihini ja heidän ”days” biisinsä on vielä erittäin mitäänsanomaton tekele. Kappale unohtuu jo kuunnellessa. Ainakin näissä korvissa se alistuu taustamusaksi heti alettuaan, kuin levyjä joskus vaivaavat ”täytekappaleet”. Valitettavan yllätyksetöntä pop/rockia niin lyriikoiltaan kuin soinniltaankin.

1 / 5


Matti:

Jahaas jollainlailla tuttu bändi mutta ihan tuntematon biisi. Onkohan jotain vanhempaa materiaalia. Jahaas kun tutkin asiaa niin tämä on Into levyn joku ihme boonus raita. Jollakin tavalla minä vaan tykkään tästä biisistä. Tämähän on tälläistä iloista perus rokkia ja minusta tälläinen sopii paremmin Rasmukselle mitä se nykyinen synkistely, joka tuntuu jotenkin teennäiseltä. Sanoitus ei ole mikään ihmeellinen mutta eihän se tälläisessä musassa yleensäkään ole.

4 / 5


Wille:

Rasmuskaan ei kuulu niihin rakastamiini bändeihin. Olinkohan aikaisemmin edes kuullut tätä biisiä. Aika mitään sanomaton biisi. Kertosäe ehkä jää vähäksi aikaan päähän pyörimään. Sellaista perus poprockia englanniksi. Sanoituksista en löytänyt oikein mitään vaikka kertosäkeen alku sopiikin hyvin elämän tilanteeseeni ”I don´t know, I don´t know. What to do? Where to go?”.

1,5 / 5


3 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Minä salaa kyllä vähän tykkään Rasmuksesta, vaikkei sitä niin sovi julkisesti kuuluttaakaan. Tämä biisi ei tosin ole ihan niitä parhaita Rasmukselta minun mielestäni.

Wille kirjoitti...

Jos minä kehtaan julkisesti kuuluttaa pitäväni Kaija Koosta niin tottahan toki sinäkin kehtaat Rasmuksesta.

Thundercat kirjoitti...

The Rasmus on taas niitä bändejä mitkä jostain syystä hieman ärsyttävät. Ei paljoa kylläkään verrattuna vaikkapa negativeen (hyi helvetti!) mut kyllähän tän biisin kerran tai kaks kuuntelee vaikkapa automatkalla radiosta. ei kyllä muuten iske kauheesti. sanoisin että 2.5 pistettä