torstai 31. tammikuuta 2008

190. Giant Robot: Helsinki Rock City


Manninen


No eipä tällainen hip hop (tai mikä tämä musiikkityyli nyt sitten oikeaoppisesti onkaan) meikäläiseen oikein uppoa. Parempaahan tämä on kuin räppi, mutta se nyt ei paljon vaadikkaan. Kyllä tämän nyt kerran kuuntelee, ettei tarvii radiokanavaa vaihtaa. En sitten tiedä jos laulettaisiin suomeksi. Voin vain kauhulla kuvitella. Sanoista ei paljon voi puhua. Perus settiä: bassot pumppaa ja bändi rokkaa jeeeeee. Mutta kyllä toi taustapiipitysmelodia jää vaan päähän soimaan.

2 / 5


Matti

Jahaas jos biisin nimi on Helsinki Rock City niin voisi olettaa, että musakin olisi jotain rokkia mutta ei. Tämä jotain ihme hiphop funkia elektro vaikutteilla. Varsinkin laulussa on käytetty koneellisia apuvälineitä. Tämä biisi näyttää olevan vuodelta 1999. Sanoitukset on perus Jeah all rock kamaa eli ei mitään ihmeellistä. Videolla hemmot näyttävät puttaavan kaljatölkkejä nurin talon katolla ja videon perusteella tämä liittyy joten Bad Luck Loveen. Periaatteessa kahden pisteen kappale mutta nimen sopimattomuus kappaleeseen ja se, että Helsinki ei kyllä ole mikään rock city (Jos joku pitäisi olla niin ehkä Tampere) laskevat pisteet yhteen. Tämä biisi ei rokkaa!

1 / 5


Wille

Giant Robottia en ole kuunnellut koskaan. Nimen olen kuullut. Jotain hip hoppia tämä taitaa olla. Ei minun makuun. Tylsää renkutusta. Sanatkaan ei oikein iskeny. Yo, hip hop, blaa blaa…Ei ihan niin hirveää kuin räppi mutta ei kaukana. Kerran kuunneltuna ei vielä hirveästi ala ketuttamaan mutta kun useamman kerran kuuntelee niin kyllä ärsytyskynnys tulee vastaan melko nopeasti.

1 / 5

Ei kommentteja: