torstai 17. tammikuuta 2008

198. Seremoniamestari: Viesti

Manninen:

En ikinä ole ollut räpin suurimpia ystäviä. Varsinkin suomiräppi saa karvat pystyyn. Yritin kuitenkin kuunnella seremoniamestareiden ”Viesti” biisiä avoimin mielin; ilman minkäänlaisia ennakkoluuloja. Mutta ei siitä pääse mihinkään huono mikä huono. Joissain räpätyksissä saattaa ollakin ihan nokkelia riimityksiä. Valitettavasti sellaista helmeä ei ole osunut tähän biisiin. Mielikuvituksetonta perus riimittelyjä. Ei synnytä tunteita tai ajatuksia mihinkään suuntaan.

1 / 5


Matti:

No huh huh. Räppi, musiikki jota en vaan tajua. Tuo räppääminen jotenkin menee mutta yleensä noissa biiseissä on vaan ihan hirveen surkeat taustat ja eikä tälläinen raskaampaa musiikkia kuunteleva maalaisjannukaan oikein pysty samaistumaan tuohon. Alun kitarajuttu on oikein mukavan kuuloinen mutta sitten mukaan tulee bassoa ja sama tausta pysyy koko biisin ajan ja ainoana muutoksena näyttää olevan muutamat mitä skrätsejä välisoitoissa. Kyllä biisissä pitää olla edes vähän vaihtelua. Sanat taas kertovan laulajan nuoruusmuistelusta ja jotenkin korvaan ottaa ihan älyttömät loppusoinnut kuten "jotkut poltti kumia, toiset bumia,maalas junia ja otti kuvia, ei koskaan rumia". Ei todellakaan minun musaa.

1 / 5


Wille:

Ensimmäiset sävelet kun korviini kantautui niin kuulosti vielä ihan kauniilta. Mutta sitten alkoi se ”laulaminen”. Ei näin. Räppiä en tajua. Se ei vaan uppoa minuun. Joudun kuitenkin blogin edessä taipumaan ja kuuntelemaan sitäkin. Sanatkin oikein kaivoin netistä ja luin. Kyllähän tuossa joku lapsuuden ja nuoruuden muistelu on kyseessä. Sanat vielä jotenkin menettelevätkin, samoin kuin taustamusiikki mutta ei tälle kyllä paljon pisteitä voi antaa. Puoli pistettä. Jos sattuisi jatkossa tulemaan joku vielä huonompi räppibiisi jolle sen nollan säästän.

0,5 / 5


5 kommenttia:

Jööti kirjoitti...

hyvä biisi :)

manninen kirjoitti...

Tai ei nyt hyvä...

Thundercat kirjoitti...

Sting-Shape of my heart. mahtava, kaunis biisi joka soi mm. Upean Leon elokuvan lopussa. Nyt Seremoniamestari päätti raahata sen puskaan ja perseraiskata sen moottorisahalla. Kiitoksia tästä!!!! -1 pistettä

manninen kirjoitti...

Nii se on Stingin alkuperänen biisi. Enpä tunnistanut...

Matti kirjoitti...

Näköjään se ainoa asia mikä oli biisissä hyvää oli sitten pöllittyä. Joten tämä on täyden nollan biisi.