tiistai 15. tammikuuta 2008

199. Tehosekoitin: Asfaltti polttaa

Manninen:

Tehosekoittimeenkaan ei ole pahemmin tullut tutustuttua, vaikka legenda onkin. Kyseinen ”Asfaltti polttaa” biisi kuuluu pahamaineiseen kesäbiisi-ryhmään. Tässä ryhmässä kappale nousee reilusti parempaan puoliskoon. Kyseessähän on omalla tavallaan symppis veisu, jonka oppii laulamaan kerta kuulemalta. Mitään suuria oivalluksia lyriikoista ei löydy; kaikki on hyvin kun on kesä. Naiset on kauniita ja meno on letkeää. Juuri sellaista millaista kesäpäivänä parhaillaan on. Tai on joskus ollut, ainakin joskus…

3 ½ / 5


Matti:

Tuttu kappale mutta luulin että se on jonkun iskelmähemmon kappale eikä Tehosekoittimen. Jotenkin tekopirteän kuuloinen. Tän on pakko olla ollut jonakin kesänä kesähitti, kesäinen sanoitus ja iloinen musiikki niin sellaisiahan ne kesähitit yleensä on. Kyllä tämän kuuntelee mutta on tämä vähän tällainen heppoinen biisi ettei sitä monesti jaksa kuunnella. Ei tällaiset iloiset rallattelut niin iske hevillä hemmotelluille korville.

3 /5


Wille:

Tämähän oli kesäbiisi. Ei mikään erityisen hyvä sellainen. Liian iloinen. Alkaakin niin ylipirteästi. Tehosekoitin on muutenkin aika vieras bändi minulle. Uskoisin että muut biisit ovat parempia. Kyllä tämän nyt kuuntelee kerran pari eikä nyt radiokanavaa tämän takia vaihtaisi.

2½ / 5

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heiii, eihän tää nyt lähde ollenkaan oikein! asfaltti polttaa on mieletön biisi, kevyt ja kesäinen ja upea. siinä on kaikki mitä hyvältä kesäbiisiltä voi vaatia, ainakin lähes, joten 4,5/5 sanon mää.

Minja kirjoitti...

Jos Asfaltti polttaa on sijalla 199, niin kuinka hyviä täytyykään niiden loppujen 198 olla!! Minä antaisin tälle kyllä täyden vitosen.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... minäkin olen kyllä samoilla linjoilla tyttöjen kanssa. Kyllähän sitä laulu nyt pirteä saa olla. Tulee ihan kesätunnelma.

Wille kirjoitti...

Kylläpäs sitä tykätään mielipiteistämme. Kuinka paljon vielä matkan varrella mielipiteemme eroavatkaan ennen kuin 200 biisiä on käyty läpi?

Kommentoikaa vaan jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

Voin esittää eriävän mielipiteen tyttöjen kommenteista, en tykkää biisistä. Se on vaan niiiin tylsä.

Wille kirjoitti...

No niin. Henu puhuu asiaa.

Thundercat kirjoitti...

Ihan pirteä ja iloinen kappale.. siksi siitä en pidäkään. Tehosekoitin bändi ei ole koskaan uponnut koska en pidä tuollaisista ns. nuorten tyttöjen suosimista poikabändeistä, ne on vaan aina ärsyttänyt minua suunnattomasti. 2 pistettä