tiistai 15. tammikuuta 2008

200. Verenpisara: Harvoin

Manninen:

Verenpisara oli itselleni melko uusi tuttavuus.(”Me tapoimme tunteet” kappaleen olen joskus kuullut.) Ilokseni voin sanoa että ainakin tämän, ”Harvoin” kappaleen perusteella, yhtye vaikuttaa erittäin kuuntelukelpoiselta. Aiheena on se perinteinen rakastamisen vaikeus. Eikä lyriikat tuo tähän aiheeseen mitään uutta, ellei hipusen verran rohkeampaa eroottisuutta lasketa. Tästäkin huolimatta kappale nousee keskitason yläpuolelle, johtuen lähinnä laulajan komeankarheasta lauluäänestä. Tässä ei kimitä mikään pojankloppi vaan äänessä on miehekästä koruttomuutta, vähän Herra Ylpön tyyliin.

4/5

Matti:

Tästä tämä sitten alkaa. Tämä on vähän tuntemattomampi bändi sekä biisi. Muutaman kappaleen olen tainnut joskus kuulla bändiltä ja kyllä tämä kappale jollain tavalla kuulostaa tutulta. Aluksi huomio kiinnittyi vahvaan syntikkataustaan. Se tuo musiikkiin industrial vaikutteita, mutta ei tämä sentään mitään Ramssteinia ole. Muuten biisi on raskaampaa suomirokkia. Laulajalla on mukavan kuuloinen ääni, sopii hyvin kappaleeseen. Sanoitus on sitten melko surkea. Ei siitä oikein ota selvää muuta kuin, että on melko kaksimielinen. Sanoitusta lukuun ottamatta oikein hyvä biisi. Kiinnostaisi kuulla enemmänkin tämän bändin tuotantoa.

4/5


Wille:

Verenpisara. Ei olisi heti tullut mieleen että sekin bändi listalle pääsee. Taisi olla silloin suosiossa kun lista koottiin. Enää ei bändistä paljon ole kuulunut. Biisin nimi ei sanonut aluksi mitään mutta sitten kun kuuntelemaan aloin niin tunnistin kyllä biisin. En oikein ole sanoituksesta päässyt selvyyteen mitä niillä ajetaan takaa. Kaksimielisiä ajatuksia ne ainakin saavat mieleen, mutta haetaanko siinä todella sitä. En kyllä muutakaan keksi. Musiikki on perus raskasta rockia. Lauluäänestä ja tyylistä tulee mieleen Rautakello. Hyvä biisihän tämä on. Hiljaa kuuluva naisen ääni biisin loppupuolella sopii sinne tosi hyvin.

4/5

3 kommenttia:

Pistaasi kirjoitti...

Jaa että tämmöseenkin teillä on aikaa :D En tiedä millaisia kommentteja halajatte, mutta tyrkkään nyt jotain kehiin.
Verenpisaraa kuuntelin joskus aikas paljon ja ihan hyväksi bändiksi sitä kutsuisin. Luulen, että jos Verenpisaran pojat olisivat aktiivisempia, heillä voisi olla paljon faneja, koska tämänkaltainen musiikki uppoaa aika moniin. Huolimatta sijasta 200...

manninen kirjoitti...

Kaikenlaiset kommentit otetaan varmasti ilolla vastaan.

Thundercat kirjoitti...

No Verenpisarahan vaikutti ihan hyvältä bändiltä silloin kun ilmestyi. Kehittymiskelpoinen ehdottamasti ja pitäisi olla suomalaisiin iskevääkin. En tiiä minne ne jäi muniansa vatkaamaan mut eipä oo kuulunu enää mitään. Tämä biisi on ihan ok ja sanat todellakin kertovat nimenomaan seksistä kaksimielisillä sanoilla siitä ei ole epäilystäkään. Huvittavat sanat mutta ei niillä mitään palkintoa pokata. Pisteitä biisille voisi antaa vaikka 3,5.. ihan ok siis