tiistai 29. tammikuuta 2008

191. Ismo Alanko Säätiö: Sisäinen solarium

Manninen

Kyllä toimii. Ikinä en ole voinut sanoa itseäni Ismo Alangon faniksi, vaikka hitit olen melko suuriltaosilta kuullut. Ensireaktioni ja muistoni ”Sisäisestä Solariumista” oli että ihan ok biisi. Tiukan tehokuuntelun jälkeen voin kuitenkin sanoa että biisi on enemmän kuin ok. Sehän on jopa perkeleen hyvä. Alanko on juuri sellainen artisti jonka tuotanto ei kolahda ensikuuntelulla. Sitä pitää makustella, sen kanssa pitää viettää pitkiä öitä ja kuunnella, fiilistellä mukana. Sitten se pääsee oikeuksiinsa, tai no ainakin tämä biisi. Toivottavasti lisää Alankoa on tulossa, sillä mielelläni sitä kuuntelisin. Lyriikoissa mies kaipaa naista, Mikäpä olisi sitä läheisempi aihe itse kullekin?

4 ½ / 5


Matti

Ikinä en ole oikein Ismon tuotannosta välittänyt suuremmin. Tietenkin joku Peltirumpu ja jotkut Hassisen koneen biisit ovat hyviä. Jotenkin Ismon ääni ei ole iskenyt sitten yhtään. No tässä biisissä se ei kylläkään häiritse. Muuten biisi on vaikea. Perussäkeistö on tuollaista perus Ismoa mutta kertosäkeestä minulle tulee mieleen joku latino-biisi. Sanat kertovat käsittääkseni siitä kun mies masentuu ja kaipaa naista rinnalleen tai sitten Ismon tuntien ties mistä.

3 / 5


Wille

Aaaah kun kuulostaa hyvälle edellisen biisin jälkeen. Ismo Alangosta tykkään kovasti. Tämän biisin olenkin kuunnellut monesti. Hyvä biisi. Hienot sanoitukset. Rakkaudestahan tässä lauletaan (tai pikemminkin sen kaipuusta) niin kuin monissa muissakin Ismon kappaleissa. Musiikki on voisiko sanoa vähän sellaista kokeellista rockia. Ei mitään perusräimettä mutta silti sopivan menevää. Ja kuuluuko tuossa jopa haitari? Kaunista.

4 ½ / 5


Ei kommentteja: